Subsidieadvies nodig? Subsidie advies in de volle breedte

Wist u dat ongeveer de helft van alle bedrijven en organisaties niet weten dat zij kans maken op subsidie. Dit komt omdat veel organisaties de subsidiemogelijkheden niet kennen.

Van Subsidieadvies tot subsidieaanvraag

Otten Subsidie Adviesbureau geeft u in de volle breedte subsidieadvies. Van een subsidie workshop, een subsidieadvies op maat tot een subsidiescan of subsidie coaching.
Bent u op zoek naar subsidie advies? Bij Otten subsidieadviesbureau werken ervaren subsidieadviseurs die subsidieadvies geven aan bedrijven en overheden. Op welk onderdeel van het subsidie traject heeft u subsidieadvies nodig van een van onze subsidieadviseurs?

Subsidiescan

Om tot een succesvolle subsidieaanvraag te komen, onderzoeken wij welke subsidie past bij uw plan. De subsidiescan geeft snel een duidelijk beeld van alle relevante en actuele subsidieregelingen. De scan levert een rapport op, dat u in één oogopslag inzicht geeft in de mogelijkheden.

Subsidieworkshop

Kent uw organisatie alle subsidiekansen? Met de ééndaagse in-company training ‘Scoren met subsidies’ ontdekt u ze. U leert subsidiabele projecten te ontwikkelen, passende subsidieprogramma’s te vinden, subsidieaanvragen te schrijven en hoe aan de subsidieverantwoording te voldoen.

Subsidieadvies op maat

Wij werken niet vanuit een standaard sjabloon. Wij maken met uw organisatie maatwerk afspraken met betrekking tot subsidie-advies. Van een strippenkaart tot detachering van een subsidieadviseur. Wij overleggen graag met u alle mogelijkheden.

Strategisch subsidiebeleid

Is uw organisatie op zoek naar een strategische benadering voor de inzet van subsidies? Otten Subsidie Advies gaat met u in overleg om gezamenlijk een meerjarenplan op te stellen over de inzet van subsidies voor uw innovatieve projecten.

Hulp bij subsidie verantwoording

Subsidiegevers hanteren spelregels met betrekking tot de verantwoording van subsidiegelden. Otten Subsidie Advies helpt uw organisatie met de inrichting van een overzichtelijke, duidelijke subsidie administratie en adviseren u over de subsidie verantwoording zodat uw projectadministratie voldoet aan alle richtlijnen van de subsidieverstrekker.

Subsidie Coaching

Wilt u zelf uw subsidie aanvragen en uw subsidie projectplan schrijven en heeft u behoefte aan begeleiding? Of wilt u ondersteuning bij het verantwoorden van uw subsidie? Wij kunnen u hierin coachen.