Provinciale subsidie, nationale subsidie of Europese subsidies. Van subsidiescan tot subsidie verantwoording. Marjon Otten is er al vele jaren in thuis.

Na een loopbaan bij de gemeente Nijmegen, UMC Radboud en 6 jaar vennoot geweest te zijn bij Eimers en Otten Subsidie adviesbureau, heeft Marjon Otten sinds 1 januari 2015 haar eigen bureau: Otten Subsidie Adviesbureau. Voor elke kennisinstelling, elk bedrijf en elke lokale of regionale overheid die subsidie zoekt, brengt Otten Subsidie Advies 15 jaar kennis, contacten en ervaring mee.

Kennis en ervaring van subsidies

Die kennis en ervaring loopt uiteen van het maken van een subsidiescans, subsidieaanvragen, projectmanagement en subsidieverantwoording tot het inrichten van projectadministratie, het geven van workshops over subsidiemogelijkheden. Kennis en ervaring die zij zowel strategisch, tactisch als operationeel kan inzetten. Otten Subsidie Adviesbureau werkt binnen een netwerk van professionals. Op deze manier is Otten Subsidie Adviesbureau in staat al uw subsidie gerelateerde vragen op een adequate manier te beantwoorden.

Waardevolle contacten

Naast die kennis en ervaring beschikt Marjon Otten over een breed netwerk, dat voor uw subsidie aanvraag van pas kan komen. Ze onderhoudt nauw contact met subsidieverstrekkers. Dat geeft haar de mogelijkheid om uw subsidieaanvraag daar vooraf te toetsen.

Enthousiaste bruggenbouwer

Bovendien is Marjon Otten een enthousiaste bruggenbouwer, die haar waardevolle contacten graag bij elkaar brengt. Met haar inlevingsvermogen, haar communicatiekracht en haar bevlogenheid weet ze nieuwe wegen te bewandelen, mensen te bereiken en te verbinden. In ieders voordeel.